Voetgolf

Bij boeren-voetgolf  zijn de 10 holes net even iets anders dan bij een reguliere voetgolfbaan. Je speelt voetgolf ook wel Footgolf genoemd, lekker met je voeten en je probeert de bal in zo min mogelijk schoten door en langs de diverse obstakels in de hilarische holes te krijgen. 

Laat je verrassen door de hindernissen die je op je weg gaat tegenkomen en we zijn dan ook zeer benieuwd waar je voetbalkwaliteiten je gaan brengen. Wij dagen jou dan ook uit om de ultieme combinatie van inzicht, lef, behendigheid en een beetje geluk te gebruiken om een zo hoog mogelijke score te bereiken. Gegarandeerd dat je na je rondje voetgolf een hele brede glimlach op je gezicht hebt of buikpijn van het lachen om de verrichtingen van je vrienden. 

Het gezellige middagje uit is, voor groepen van 20 personen of meer, uit te breiden met een heerlijke barbeque of een gezellige lunch. Informatie en kosten hiervan zijn op aanvraag.

Boeren voetgolf is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar echter wij vragen wel dat er begeleiding van volwassenen bij de kinderen aanwezig is.

De kosten van het boeren voetgolf zijn:

Volwassenen (vanaf 16 jaar)    : € 8,- (incl 1 consumptie)

Kinderen (vanaf 4 jaar)             : € 6,- (incl 1 consumptie)

Afrekenen kan tijdens uw bezoek contant of per pin..